Stacks Image 128997
  • hezebrink huiskamer foyer
  • duikboot bowling
  • duikboot bowling
  • duikboot bowling

't Muizenholletje, peuteropvang in Emst

Al jaren zit in de Hezebrink peuterspeelzaal en peuteropvang ’t Muizenholletje van Koppel-Swoe. Iedere maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur spelen hier kinderen van 2 tot 4 jaar uit Emst en omgeving.

Naast peuterspeelzaal ook peuteropvang

’t Muizenholletje is ook een erkende peuteropvang. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van ruimere openingstijden (vanaf 8.00 uur tot 13.00 uur) en dat u gebruik kunt maken van kinderopvangtoeslag. Meer informatie over de verschillen tussen peuteropvang en peuterspeelzaal vindt u hier.

Stacks Image 1423597

Ruime locatie

’t Muizenholletje heeft in de Hezebrink een ruime locatie voorzien van diverse speelhoeken en beschikt tevens over een grote buitenruimte. Ook spelen de peuters af en toe in de gymzaal van de Hezebrink.

Dagindeling

Bij ’t Muizenholletje werken we met een dagindeling met een voor kinderen herkenbare structuur. Daarin hebben we aandacht voor de (welkomst)kring, het zingen van liedjes, gezamenlijke activiteiten, vrij spel en buiten spelen. Door middel van spel, activiteiten en thema’s werken we aan een brede ontwikkeling van kinderen. Eén keer per jaar hebben we een gezamenlijk thema met de twee basisscholen in Emst.
Ook maken we regelmatig uitstapjes met de peuters, zoals een bezoek aan de lammetjes, een wandeling of naar de speeltuin.

Stacks Image 1423599

Meer informatie

Op de website van Koppel-Swoe vindt u meer informatie over deze peuterspeelzaal en peuteropvang locatie.
Wilt u een keertje komen kijken bij ‘t Muizenholletje? Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Of wilt u een proefberekening ontvangen voor wat de peuterspeelzaal of peuteropvang in uw situatie kost?  
Neem dan contact op met de afdeling Planning van Koppel-Swoe, planning@koppelswoe.nl of 0578 676767.