Stacks Image p1392140_n128997
  • Stacks Image p1392140_n1398378
  • Stacks Image p1392140_n1398380
  • Stacks Image p1392140_n1398382

Hezezaal

Van intieme feestjes tot bedrijfspresentaties

Geschikt voor 100 personen. Met statafels kan de capaciteit worden uitgebreid. Voorzien van een gezellige bar voor optimale uitgifte van dranken en hapjes. De Hezezaal is geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden: van vergaderingen tot recepties, bruiloften, verjaardagen en diverse feestjes. Houdt u het graag intiem met een kleine groep gasten of pakt u het liever wat groter aan? Onze Hezezaal is naar wens te vergroten of te verkleinen. Deze zaal is voorzien van een goede geluidsinstallatie met draadloze microfoons. Waar u ook voor kiest, u bent altijd verzekerd van een verzorgde zaal en heerlijk eten.

Hezezaal

Proatkamer

Netwerken, vergaderen en presenteren

Deze zaal bestaat uit een prettige ruimte, geschikt tot 40 personen. In een intieme sfeer is de Proatkamer geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. U kunt dit uitbreiden met verschillende opties. Wilt u bijvoorbeeld graag een koffietafel tussen de trainingen of een uitgebreide brunch? Die verzorgen wij graag voor u.
De Proatkamer leent zich door zijn intieme sfeer ook als condoleance-ruimte.

Proatkamer vergaderruimte

Foyer

Huiselijke gezelligheid

De foyer is breed inzetbaar. Hier kunt u gezellig een hapje of een drankje nemen. Of een heerlijk kopje koffie met iets lekkers uit eigen keuken. Met ons muzieksysteem brengen wij uw favoriete muziek ten gehore.

Foyer

Sportzaal

Van sport tot theater

Emst en omstreken kent een groot en hecht verenigingsleven. Diverse verenigingen zijn actief in de Hezebrink. De sportzaal beschikt over een podium en licht/geluidsinstallatie voor het organiseren van diverse uitvoeringen. Ook na de huidige verbouwing blijven deze faciliteiten voorhanden.

Sportzaal

Bowlen, BBQ en schieten in de Schietkelder

Ontspanning, inspanning en culinair genieten

Onze bowlingruimte met indoor BBQ biedt ruimte aan 40 tot 50 personen en is uitermate geschikt voor een vermakelijk en sportief feestje. De ruimte is ook via een lift bereikbaar. Wij bieden diverse arrangementen. Combineer bowlen eens met BBQ en een schietarrangement. De kinderen beleven ongetwijfeld veel plezier bij een kinderfeestje.
De reactie van onze gasten is dat ze het als zeer prettig ervaren dat bowlen, BBQ, buffet en eventueel schieten in een eigen, intieme ruimte plaatsvindt waar de privacy optimaal wordt gewaarborgd. Via ons on-line muzieksysteem bepaalt u uw eigen favoriete muziekkeuze. Om de teamspirit te verhogen hebben we onze ‘Hezebrink-quiz’.
Bekijk onze aantrekkelijke arrangementen en tarieven.

Schietkelder barbecue
Schietkelder